Aktivera Cookie för korrekt plats drift.

Valuta: $ (USD)
Språk: Svenska (SV)
Internationell portal för att köpa och sälja företag och kommersiella tillgångar
Det effektivaste sättet Woodbridge Township lönsamt att köpa och sälja redan befintliga verksamheter och tillgångar
HJÄLP Kommentarer och förslag

Sekretesspolicy

Företag Business Asset Exchange GmbH (Nedan kallat BAX) är förpliktigad att skydda din integritet. Vi har etablerat detta uttalande som ett bevis på vårt engagemang för din personliga integritet. Denna integritetspolicy gäller endast till familjen av webbplatser BUSINESS-ASSET.COM.

Denna integritetspolicy gäller användning av personlig information som du lämnar till oss genom BAX webbplatser och partnerwebbplatser (där denna policy visas i förhållande till insamling av information).

Skicka oss dina frågor i relation till detta uttalande eller hemsidan via e-post.

Genom att acceptera Integritetspolicy och Villkor för användning under registrering eller sändning av information, uttryckligen samtycker du till vår insamling, lagring, användning och utlämnande av dina personuppgifter som beskrivs i denna sekretesspolicy. Denna sekretesspolicy är effektiv vid godkännande för nya användare, men i alla fall det är effektivt eftersom 28 juni 2014.

Insamling av personlig information

Vem som helst kan använda vår hemsida utan att avslöja någon personlig information.

Men om du vill kontakta mäklaren eller säljaren av verksamheten, fastigheter, utrustning, franchising eller andra affärstillgångar, kommer vi att be dig att ge viss personlig information.

Om du vill annonsera dina tjänster, ditt företag, fastigheter, utrustning, franchise- eller andra affärs tillgångar, kommer vi att be dig att ge viss personlig information.

Genom att tillhandahålla personlig information, samtycker du till överföring och lagring av informationen på våra servrar.

Vi kan samla in och lagra följande personuppgifter:

  • ditt namn, e-postadress, fysisk adress, telefonnummer, och (beroende på vilken tjänst som används), din företagsinformation, finansiell information, såsom kredit / betalkortsuppgifter eller bankkontonummer;
  • transaktionsinformation baserat på dina aktiviteter på denna webbplats;
  • information som du avslöjar i något forum eller BAX-grupp, återkoppling, korrespondens via våra webbplatser, och korrespondens skickas till oss;
  • annan information från din interaktion med våra webbplatser, tjänster, innehåll och reklam, inklusive dator och anslutningsinformation, statistik om sidvisningar, trafik till och från de platser, annonsuppgifter, IP-adress och standard webblogg information;
  • kompletterande information från tredje part (till exempel om du drabbas av en skuld till BAX, vi kommer i allmänhet göra en kreditkontroll genom att erhålla ytterligare information om dig från ett kreditupplysningsföretag, som är tillåtet enligt lag, eller om inte kan verifieras de uppgifter du lämnar, Vi kan be dig att skicka oss ytterligare information eller för att svara på ytterligare frågor på nätet för att hjälpa bekräfta din information).

Hur vi använder din information

Den främsta anledningen till att vi samlar in din personliga information är att förbättra de tjänster vi levererar till dig genom våra webbsidor. Genom att registrera eller skicka en förfrågan via en av våra webbsidor, godkänner du att vi kan använda dina personuppgifter till:

  • tillhandahålla de tjänster och kundsupport din förfrågan;
  • ansluta dig med berörda parter;
  • skicka några eller alla kontaktuppgifter till säljaren / mäklaren med något meddelande som du skrev (om du är en köpare). Detta gör det möjligt för säljaren att kontakta dig för att genomföra transaktionen på eventuell försäljning av kommersiella tillgångar;
  • om du är en säljare / förmedlare, kommer vi avslöja dina uppgifter där du har gett oss tillåtelse att göra det;
  • lösa tvister, ta ut avgifter, och felsöka problem;
  • förhindra potentiellt förbjudna eller olagliga aktiviteter, och upprätthålla våra villkor;
  • skräddarsy, mäta och förbättra våra tjänster, bedriva forskning inre marknaden, ge innehåll och reklam;
  • berätta om andra BAX webbplatser, produkter och tjänster, målinriktad marknadsföring, Videoklipp tjänster, och reklamerbjudanden baserat på dina kommunikationsinställningar.

Vårt avslöjande av din information

Vi kan lämna ut personlig information att svara på juridiska krav, genomdriva vår politik, svara på påståenden om att en notering eller annat innehåll kränker andras rättigheter, eller skydda någons rättigheter, egendom eller säkerhet.

Vi kan också dela din personliga information med:

  • när du begära ytterligare information från mäklare eller säljare av företag och andra kommersiella tillgångar;
  • när du väljer att registrera ett konto som mäklare eller säljare på webbplatsen tillhandahåller vi en offentlig plattform för att etablera din verksamhet profil. Denna profil består av relevanta fakta om ditt företag tillsammans med din personliga information; nämligen den kontaktinformation du ge för att underlätta kontakten mellan dig och andra användare av webbplatsen. Direkt e-postadresser och telefonnummer kommer inte att visas offentligt på platsen om du inte specifikt inkludera den på din profil.

Informationen en användare omfattar inom grupperna eller forum som tillhandahålls på webbplatsen är offentligt tillgängliga för andra användare av webbplatsen. Var medveten om att all personlig information som du väljer att lämna i ett offentligt forum eller en grupp kan användas för att skicka oönskade meddelanden; Vi är inte ansvariga för personlig information en användare väljer att avslöja inom sin offentliga profil, eller i de privata meddelanden som användarna ägnar sig på webbplatsen.

Vi lägga vittnesmål på webbplatsen erhållits från användarna. Dessa berättelser kan innehålla namn, stad och företag för användaren. Vi få tillstånd från våra användare innan du postar sina vittnesmål på webbplatsen. Vi är inte ansvariga för någon personlig information en användare väljer att inkludera i deras omdöme.

När du väljer att e-posta en vän om webbplatsen, eller en viss verksamhet, begär vi den tredje partens e-postadress för att skicka den här gången e-post. Vi delar inte denna information med någon tredje part för deras marknadsföringssyfte och endast lagra information för att mäta effektiviteten i vår remiss program.

Vi kan dela din personliga information med våra leverantörer vid behov. Vi anlita en betalning processor för att uppfylla betalning för tjänster som köps på plats.

Leagal avslöjande

Under vissa omständigheter kan vi vara juridiskt skyldig att offentliggöra information som samlas in på webbplatsen till brottsbekämpning, myndigheter eller andra tredje parter. Vi förbehåller oss rätten att lämna ut information till våra leverantörer och brottsbekämpning eller myndigheter där en formell begäran som svar på ett domstolsbeslut, stämning eller rättsligt förfarande sker. Där vi i god tro att utlämnande av information är nödvändig för att förhindra överhängande fysisk eller ekonomisk skada, eller förlust, eller för att skydda mot olaglig verksamhet på platsen, förbehåller vi att lämna ut information.

Om bolaget genomgå fusion, förvärv eller försäljning av hela eller delar av sina tillgångar, kan din personliga information sannolikt vara en del av de överförda tillgångarna. I ett sådant fall, din personliga information på webbplatsen, att skulle omfattas av detta sekretesspolicy; eventuella ändringar av sekretesspraxis som styr din information som en följd av överföring skulle förmedlas till dig genom ett tydligt meddelande på webbplatsen, eller via e-post.

Använda information från BAX

I vissa fall, (där du tar emot kontaktuppgifter till köpare är intresserade av din tjänst, verksamhet eller andra kommersiella tillgångar), måste du följa dataskyddslagar, och ge andra användare en chans att avlägsna sig från din databas och en chans att se över vilken information du har samlat om dem.

Du samtycker till att endast använda BAX användarinformation för:

  • BAX transaktionsrelaterade ändamål som inte är oönskade kommersiella meddelanden;
  • med hjälp av de tjänster som erbjuds via BAX;
  • andra ändamål som användaren väljer.

Marknadsföring

Vi vill inte sälja eller hyra ut dina personuppgifter till tredje part för deras marknadsföringssyfte utan ditt uttryckliga medgivande. Där du uttryckligen uttrycker ditt samtycke vid tidpunkten för samling för att få erbjudanden från tredje part partners eller dotterbolag, ska vi skicka din information till dessa tredje parter att ge dig den information som du har valt att ta emot.

Du kommer att få e-marknadskommunikation från oss under hela din relation med BAX. Varje marknadskommunikation har en länk till prenumerationen på den. Observera att vi förbehåller oss rätten att skicka alla webbplatsanvändare anmälningar och andra e-postmeddelanden vid behov som anses en del av tjänsten. Med tanke på att dessa meddelanden inte reklam i naturen, kommer du inte att kunna välja bort dem.

Småkakor

En cookie är en liten textfil skrivs till din hårddisk när du besöker en webbplats som innehåller små volyminformation. Cookies skickas tillbaka till den ursprungliga platsen vid varje efterföljande besök, eller på en annan plats som erkänner dessa cookies.

Spam, spionprogram eller spoofing

Vi och våra användare tolererar inte spam. Se till att ställa in dina e-postinställningar så att vi kan kommunicera med dig, som du föredrar. För att rapportera spam eller parodi e-post, vänligen kontakta oss med kontaktuppgifterna lämnas i Kontakta oss i denna sekretesspolicy.

Du får inte använda våra kommunikationsverktyg för att skicka skräppost eller på annat sätt skicka innehåll som bryter mot våra villkor. Vi skannar automatiskt och kan manuellt filtrera meddelanden för att kontrollera spam, virus, phishing-attacker och annan skadlig verksamhet eller olagligt eller förbjudet innehåll. Vi kan också lagra dessa meddelanden för endast back up ändamål.

Kontoskydd

Ditt lösenord är nyckeln till ditt konto på webbplatsen. Se till att detta lagras på ett säkert sätt. Använd unika siffror, bokstäver och specialtecken, och inte avslöja ditt lösenord till någon. Om du inte dela ditt lösenord eller din personliga information med andra, kom ihåg att du är ansvarig för alla åtgärder som vidtas i namn av ditt konto. Om du förlorar kontrollen över ditt lösenord, kan du förlora betydande kontroll över din personliga information och kan vara föremål för rättsligt bindande åtgärder för din räkning. Därför, om ditt lösenord har äventyrats av någon anledning, bör du omedelbart meddela oss och ändra ditt lösenord.

Åtkomst, granska och ändra din personliga information

Du kan visa och ändra din personliga information när som helst genom att logga in på ditt konto online. Du måste omgående uppdatera din personliga information om den ändras eller är felaktig.

Om du vid något tillfälle vill avsluta ditt konto, vänligen kontakta kundtjänst och instruera oss att göra det. Vi kommer att behandla din ansökan så snart vi kan.

För att upprätthålla renheten hos databasen, vi regelbundet rensa våra data. I detta fall, om du inte har använt platsen för de senaste två åren, kommer vi att stänga ditt konto och sluta kontakta dig.

Vi behåller personlig information från stängda konton att följa lagen, förhindra bedrägeri, samla några avgifter skyldig, lösa tvister, felsöka problem, hjälpa till med alla undersökningar, upprätthålla våra Villkor och vidta andra åtgärder i övrigt är tillåtet enligt lag.

Säkerhet

Din information lagras på våra servrar. Vi behandlar data som en tillgång som måste skyddas och använda olika verktyg (inbegripet kryptering) för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst och utlämnande. Dock finns ingen metod för säkerhet 100% effektivt och medan vi tar varje åtgärd för att skydda din personliga information, vi gör inga garantier för dess absoluta säkerhet.

Vi sysselsätter användningen av SSL-kryptering under överföringen av känsliga uppgifter över webbplatsen.

Tredje part

Förutom vad som ingår i denna integritetspolicy, adresser detta dokument endast användning och utlämnande av information vi samlar in från dig. Om du avslöjar din information till andra människor, oavsett om de är köpare eller säljare på våra webbplatser eller andra webbplatser i hela Internet, kan andra regler gälla för deras användning eller utlämnande av information som du lämnar till dem. BAX kontrollerar inte sekretesspolicyn för tredje part, och du måste lyda sekretesspolicy av dessa tredje parter om det krävs.

Vi råder dig att ställa frågor innan du lämna ut din personliga information till tredje part.

Allmänt

Vi kan ändra denna Integritetspolicy när som helst genom att publicera de ändrade villkoren på denna webbplats. Eventuella förändringar i villkoren träder i kraft 30 dagar efter deras utstationering. Under tiden kommer vi att ge meddelande till dig via ditt konto eller maila om eventuella väsentliga förändringar som införts i området.

Kontakta oss

Om våra hjälpsidor inte ger dig svaret på din fråga angående Integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post eller skriftligen till: Bahnhofstrasse 54, Zürich, 8001, Switzerland.

Hitta bra affär lätt

VIEW LIST

Vi annonser som är relevanta.

Sälja tjänster snabbt och lönsamt

SKAPA EN LISTA

Vi har en hög närvaro.

REACH de bästa experterna

Hitta en mäklare

Mäklare. Advokater. Värderingsmän.