Овозможи колаче за правилно сајт операција.

345000 посетители месечно
541 клиентите се на сајтот сега
94 продадени предмети вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Potwin профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ Коментари и предлози

Зошто бизниси се продаваат побрзо тука?

 • Сакате да добиете голем број на примамливи понуди од купувачите?
 • Снежни топки на повици?
 • Планините на e-mail?
Business Asset Exchange е горд на понудата гарантира резултат!

3 силни аргументи ...

Па зошто бизниси се продаваат побрзо за бизнис и со средства од вредност?

Целосно купувачот база на податоци

Веќе во времето на поставување на вашата понуда е инстант испорака на информации во врска со тоа на сите купувачи заинтересирани за истата реклама. Ова значи дека понудата ќе учат за својата иднина, не само гостите, но дури и оние кои биле на друг ресурс на вашиот објавување.

Меѓународно ниво

Веб-сајтови за бизнис и средства за размена на Алијансата се популарни во 239+ земји низ целиот свет. Сообраќајот на веб ресурси се постојано расте, и вашиот оглас ќе бидат достапни во секоја од овие земји, кои купувачите им понуди повисока цена од локални бизнисмени во повеќето случаи *.

Листата на други популарни ресурси

По твојот оглас се објавува на бизнис и средства вредност, автоматски се вклучени во други популарни ресурси (како што се "од рака на рака" и Avito), како и. Тоа го прави реклама поефикасно и го зголемува бројот на повици од купувачи.

Брза и загарантирана продажба на вашиот бизнис или имот!

Продажбата е загарантирана

 • Над 100.000 потенцијални купувачи!
 • Домашни и странски посетители
 • Автоматска распределба на вашата реклама со другите популарни сајтови

Направи три лесни чекори

 1. 1
  Создаде листата за бесплатно на сајтот
 2. 2
  Ние брзо ќе се најде купувач.
 3. 3
  Ти плаќаат само најде купувач и да започне да комуницира со него.
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.