Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
93 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Tirana për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Commercial premises (business)-shop

54 740  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
#AL554348
14.04.2014 në 03:01   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Buy shop in the center of the city. 8* 8 m. stand-alone building property. Sandwich panels, water, electricity, sewerage, heating. Food shop.

 • Tregtisë
 • Produkte
 • Dyqanet ushqimore
 • pasuri Category:
  Dyqanet ushqimore
 • Features biznesit:
  • Neto

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Tirana

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  52 000 $
  • Negociueshme

Çështjet e Korporatës

 • Numri i pronarëve:
  1
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.