Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
92 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Pogradec për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Rent to buy in St. Petersburg

 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
#AL314423
08.05.2014 në 00:00   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Sublet rent commercial space in new shopping complex Khasansky e sq.m. for auto-goods trade.

 • Agro
 • Trajtimi kryesor
 • Prodhimin e bimëve
 • Kokërr Trading
 • Prodhim
 • Njoftime
 • Mobilje
 • Tregti
 • Prodhim
 • Shëndetësor
 • Vitaminat dhe Supplements
 • Biznes qira
 • Tregtisë
 • pasuri Category:
  Kokërr Trading

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Pogradec

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  47 000 $
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.