Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
92 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Patos për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Barber

1 - 1 000 000  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
 • I themeluar (vite më parë):
  25
#AL515495
05.06.2014 në 21:20   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Buy business for sale in two workplaces with repairs and equipment, is located in the Centre of the village. Nizhny Odes Republic Komi.

 • Shërbim
 • Shëndeti dhe bukuria
 • Bukuri
 • Rregullim i flokëve
 • pasuri Category:
  Rregullim i flokëve
 • Features biznesit:
  • Neto

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Patos

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  1 - 1 000 000 $
  • Negociueshme
 • Afati për marrëveshje:
  urgjent

Çështjet e Korporatës

 • Forma ligjore:
  Sipërmarrës individual
 • Numri i pronarëve:
  1
 • Arsyeja për shitje:
  të shkojë në një vend tjetër të banimit
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.