Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
92 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Fier për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Current Internet salon, on 7 computers

 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
#AL679421
30.01.2013 në 17:14   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Buy ready made Internet business-Internet Salon. Spacious room, very cheap rent, high speed Internet, good signage and full of customers. Computers, furniture, communication, signage and cash register new aklz for 100 thousand rubles. 8-908-578-40-23 George.

 • Ushqim
 • Kafene
 • Internet kafe
 • Shëndeti dhe bukuria
 • Shërbim
 • E teknologjisë
 • Internet (online)
 • Të tjerët
 • pasuri Category:
  Internet kafe

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Fier

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  677 000 $
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.