Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
533 klientët janë në vend tani
93 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Librazhd për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Building for a store or manufacturing

1 407 $ 
 • Lloj
  shitje e pronës
#ALN718400
17.04.2014 në 11:21     Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmojë informacionin e dhënë nga shitësi në këtë listë me:

Përshkrim i Pronës

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Buy new building 216 sq.m. stand-alone communications (water supply, sewerage, heating) a great entrance, parking, all the property without encumbrances. Prospective development area.
Количество предприятий:
сеть (однотипных предприятий)
Возраст бизнеса (период деятельности):
18
Организационно-правовая форма:
индивидуальный предприниматель
Количество владельцев:
1
Количество помещений:
1
Имеющиеся сроки для сделки:
срочно
Собственник активно участвует в бизнесе.

 • Njësitë:
  Lokaleve (ndërtesat), Parking, Tokë

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Librazhd

Karakteristikat e lokaleve (ndërtesat)

 • Sipërfaqja e përgjithshme:
  216 sqm
 • Titulli në mjediset:
  në pronësi 

karakteristika Parking

 • Sipërfaqja e përgjithshme:
  300 sqm

karakteristika të tokës

 • Sipërfaqja e përgjithshme:
  1 800 sqm
 • Titulli Land:
  në pronësi 

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  1 407 $
  • Negociueshme

Informacione shtesë

Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

 • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
 • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

 • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
 • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

 • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
 • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve