Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
93 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Elbasan për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Milk processing plant

1 761 004  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
#AL309952
19.04.2014 në 21:01   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Buy the factory for milk processing with capacity up to 30 tons of milk per day in pasteurized milk, making cheese, sour cream, butter, and cheese.

 • Agro
 • Trajtimi kryesor
 • produktet blegtorale
 • Qumësht
 • Agro
 • Përpunimit të thellë
 • Produktet e qumështit
 • Vaj
 • Agro
 • Përpunimit të thellë
 • Produktet e qumështit
 • Djathë
 • Agro
 • Përpunimit të thellë
 • Produktet e qumështit
 • Kos
 • pasuri Category:
  Qumësht
 • Features biznesit:
  • Neto
 • Njësitë:
  Lokaleve (ndërtesat), Tokë

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Elbasan

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  1 744 000 $

Çështjet e Korporatës

 • Numri i pronarëve:
  1

Karakteristikat e lokaleve (ndërtesat)

 • Titulli në mjediset:
  në pronësi 

karakteristika të tokës

 • Sipërfaqja e përgjithshme:
  4 020 sqm
 • Titulli Land:
  në pronësi 
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.