Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
93 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Shijak për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Evacuation service for transport

9 829  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
 • I themeluar (vite më parë):
  10
#AL401262
03.12.2013 në 23:01   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

For sale car evacuation service. Cost effective and sustainable business. Stable income. The firm works with April 2004 г., have a website-works with 2006 g. signed a contract with advertising in printed publications and reference services, partnerships with specialized companies and similar companies from other regions. Checked the client and contractual base. Promoted phone number (24 hours). Business technology Prokonsul′tiruû

 • Shërbim
 • Transport
 • Mirëmbajtja dhe riparimi
 • Makinë
 • pasuri Category:
  Makinë
 • Features biznesit:
  • Neto
 • Njësitë:
  Trajnim dhe përkrahje

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Shijak

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  8 000 $
  • Negociueshme
 • Afati për marrëveshje:
  urgjent

Çështjet e Korporatës

 • Forma ligjore:
  Shoqëri e hapur
 • Numri i pronarëve:
  1
 • Share për shitje:
  plotësisht
 • Arsyeja për shitje:
  i përzier

Informacione shtesë

 • Potencial rritje të biznesit:
  There is the possibility of expanding the activities directly related to evacuation transport.
 • Informacione të tjera të rëndësishme:
  -return on investment within 1-2 months.
  -car tow truck two 2007-2008 gg. (price not included, sold separately)
  -your own website since 2006, advertising contract with print and reference books
  -long-term partnerships with specialized firms in the region, as well as with similar firms in neighbouring regions
  -availability of customer base
  -beautiful and a popular 24-hour phone number
  -business that checked the time, as well as financial and economic problems will be caused.
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.