Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
92 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Peshkopi për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

The auditing and consulting firm

400 553  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
 • Të ardhurat (në muaj):
  63 000
 • Cash Flow (në muaj):
  20 833
 • Periudha shpagim (vite më parë):
  1.5
 • I themeluar (vite më parë):
  8
 • Punonjësit:
  19
#AL132532
03.12.2013 në 22:44   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

For sale operating auditing and consulting firm. 8 years on the market. Profitability is 30-35%. Payback period of about 1.5 years. 100% share from founder directly. Stable, profitable business with solid reputation, constant customer base (over 200 clients) and increasing performance. The company is SRO. Qualified staff. Effective sales. The current portfolio of contracts for 40-50% of the cost. Full reporting. Support at the initial stage after the purchase.

 • Shërbim
 • Rekreative dhe turizëm
 • Hotele
 • pasuri Category:
  Hotele
 • Features biznesit:
  • Neto
 • Njësitë:
  Trajnim dhe përkrahje

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Peshkopi

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  383 000 $
  • Negociueshme

Informatat financiare

Mesataret mujore:

 • Cash Flow (në muaj):
  20 833 $
 • Të ardhurat (në muaj):
  63 000 $

Raport:

 • Çmimi / të ardhurat:
  0.51x
 • Çmimi / fitim (periudha shpagim):
  1.5x

Çështjet e Korporatës

 • Forma ligjore:
  Shoqëri e mbyllur
 • Numri i pronarëve:
  1
 • Share për shitje:
  100 %
 • Arsyeja për shitje:
  të shkojë në një vend tjetër të banimit

Informacione shtesë

 • Konkurrenca në treg:
  The market is competitive, but the advantage of the company is an experienced and skilled direct sales division, effective work to annually increase revenues.
  This supports a high level of profitability.
  The client base of the auditing company makes more than 200 enterprises, most of which are regular customers, a lot of companies ' ' name ' '.
  There is a large holding companies, representative offices of foreign companies.
 • Potencial rritje të biznesit:
  Perhaps most promising is the consulting area.
 • Informacione të tjera të rëndësishme:
  The firm is known in St. Petersburg has the reputation of a reliable partner. Is SRO.
  Business processes are worked out, the company is characterized by a high degree of autonomy.
  All of these indicators can be documented.
  Possible sale of the company under the branch.
  Additional information (investment memorandum, etc.) is available on request.

  Todays news is published on the website.
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.