Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
541 klientët janë në vend tani
94 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Burrel për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Branded clothing from Italy Notspot Design buy in St. Petersburg

9 847  $ 
 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
#AL174348
08.05.2014 në 00:00   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Notspot Design Russia is a stylish clothes from Italy for the modern angler. you can become a dealer in your town. Range of clothing is a caps, t-shirts, clothes (winter/summer) HotSpot Design (Italy) produces a unique and original products, all in Italian design (copyrighted), the high quality clothing and the most modern printing methods. All products are pridumavaûtsâ, praektiruûtsâ, and is made with care in every detail. All these key factors recognize brand HOTSPOT's most successful to date in Europe. Get dealer price list can be sending your details to the email specified in this announcement.

 • Tregtisë
 • Transport
 • Motoçikletave dhe biçikleta
 • Tregtisë
 • Transport
 • Stacionet e karburantit
 • Tregtisë
 • Veshje, Shoes & Accessories
 • Veshje
 • Të rinjtë
 • Tregtisë
 • Veshje, Shoes & Accessories
 • Veshje
 • Luksoze (Boutique)
 • pasuri Category:
  Motoçikletave dhe biçikleta

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Burrel

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  8 000 $
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.